8:00 - 19:00

Program: Luni - Vineri

 

0722 362 313

Fax: 0241 660 566

Str. Siretului, Nr 26

Ap. 3, Constanta, Romania

Facebook

Adrian Zglobiu va afla sentinţa finală. Bărbatul care l-a scuipat pe T. Băsescu a fost din nou în faţa magistraţilor

Avocat Adrian Olteanu > Cazuri  > Adrian Zglobiu va afla sentinţa finală. Bărbatul care l-a scuipat pe T. Băsescu a fost din nou în faţa magistraţilor

Adrian Zglobiu va afla sentinţa finală. Bărbatul care l-a scuipat pe T. Băsescu a fost din nou în faţa magistraţilor

Magistraţii care au judecat apelul vor hotărî dacă pedeapsa pe care Adrian Zglobiu a primit-o în urmă cu 4 luni va rămâne aceeaşi sau dacă va fi schimbată.

Adrian Olteanu, avocatul lui Adrian Zglobiu: „Instanţa a luat act de ambele solicitări ale părţilor şi a rămas în pronuţare. Deci, s-a soluţionat cauza urmând să fie soluţionată definitiv prin pronunţarea hotărârii penale.”

După această înfăţişare în faţa instanţei, Adrian Zglobiu, a adus acuzaţii fostului preşedinte al României.

Adrian Zglobiu: „Eu am luat chiar şi puşcărie cu suspendare, trei luni şi în schimb el dă cu pumnul în faţa publicului cu zeci de martori, sute de martori, faptul că el a comis în ultimii zece ani un genocid economic pe care nimeni nu-l întreabă, nici un judecător este o confirmare a celor două Românii.”

De ce este acuzat Adrian Zglobiu

Adrian Zglobiu l-a scuipat pe Traian Băsescu în faţă, de la o distanţă foarte mică în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală Mircea la finalul unei vizite facute la bordul velierului, pe 24 mai 2014.

reporter: Annabelle Borş

imagine: Cristian Caciauna